KAJ JE QREAD?

Aplikacija QREAD restavracijam, gostilnam, hotelom, barom in drugim gostinskim obratom omogoča digitalizacijo svojih menijev in cenikov. Prednost digitalnih menijev in cenikov je v dinamičnosti, saj naročnikom omogoča, da kadarkoli na zelo enostaven način v aplikaciji popravijo cene ali vsebino, in dodajo, odstranijo ali popravijo artikle v svoji ponudbi. Vse spremembe so vidne takoj.
Pogoj uporabe je, da ima stranka lasten mobilni telefon z dostopom do interneta. Stranka kamero usmeri v nalepko s QR kodo na vaši mizi in digitalni meni ter cenik se ji avtomatsko odpre.
Poleg prikazovanja vaše ponudbe in galerije slik, aplikacija omogoča več različnih funkcionalnosti, kar vključuje avtomatski prenos cenika na vašo spletno stran, avtomatski vpis izbranih vsebin na večje, izpostavljene zaslone, modul za pridobivanje povratnih informacij o zadovoljstvu, modul za dogodke, filtriranje po alergenih, in drugo.
Za več informacij vprašajte tukaj

KAKO DELUJE?

1

REGISTRACIJA

in vzpostavitev
aplikacije QR
2

VPIS ponudbe

in določitev
CGP elementov
3

NATIS nalepk s QR kodo

na mize
ali druge lokacije
4

UPORABA digitalnega menija

in zastavljenih funkcionalnosti

UPORABA ZA GOSTE

1

PRIHOD

QR kode
na vaših mizah
2

SKENIRANJE

QR kode
3

PREGLED

digitalnega menija, ki ste
ga vpisali v aplikacijo
4

DOSTOP

do drugih funkcionalnosti

kontaktirajte nas

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje

Dovolite, da vam pomagamo digitalizirati vaše procese!Izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili na vsa vprašanja. Ko se boste odločili, da želite uporabljati našo rešitev v vašem obratu, pa od podanega povpraševanja, do uporabe, lahko mine le nekaj dni – da, tako dobro smo pripravljeni.

Kdor ne gre s časom, sčasoma gre. Bodite napredni, bodite dinamični!